Monday, May 22, 2017

R U A N G .

20 05 17

Antara nikmat yang Allah pinjamkan buat saya.
syukur, alhamdulillah 😇
Pinjam beliau lagi untuk menempuh hidup yang mendatang.  limpahi sakinah mawaddah warahmah buat bait muslim ini.
pelihara hubungan ini hingga ke Jannatul FirdausMu.
jauhi dari prasangka dan hasad, amiin.

فَبِأَيِّ آلاءِ رَبِّكُمَا تُكَذِّبَانِ
Then which of the favors of your Lord will ye deny?

Sayang krn Allah ❤

Tuesday, May 2, 2017

A Day to Remember | Posting 💚

Alhamdulillah,
penempatan posting dah dapat

SK SEKSYEN 20, here I come
😉😁😄

moga dapat menabur bakti kepada anak bangsa,
moga diri ini bermanfaat untuk ummah.

ya Allah, rasa maluu..hadiah apakah ini ?
terima kasih Allah, untuk hadiah yg indah.
tarikh ini akan dikenang
debaran pagi hingga tengahari sebelum surat penempatan diberikan akan diingat selamanya.

syukur atas nikmat.
dan disebalik semua ini, pasti ada hikmah yang tersembunyi

esok mula bertugas, may Allah ease! ❤

Saturday, April 29, 2017

25 04 17

Before i am a wife, i used to celebrate my birthday with my own self.  because its only me in my family which is aprilian.
Celebrate pun kekadang je dengan family sebab sebelum ni study kat Melaka. and yes, usually on my special day we 'geng datins' will treat each other HAHAHA gitteu. pastu memasing check elaun cukup tak nak berfoya-foya outing 😄😄😄

back to the topic hee
but, after the status changed, my partner has
the same month as me yeay
so ade kawan (: cuma i am 16, but hes 25 😀

Buat yg disayangi kerana Allah ❤

Happy Birthday !
always be happy, dont easily get stress okay ?
may Allah bless you,
guide and ease you,
also grant you jannah inshaAllah

May Allah bless our marriage with sakinah, mawaddah wa rahmah inshaAllah.

thank you for always be kind, honest, concern, and most important for become a good husband.

i love you to the moon and back 😊
Happy birthday dear

tulusly
aishaSafiee
Your super awesome wife 😛😜

ps: hes not here, kedah mari~
Allah sebaik-baik penjaga 😭

Wednesday, March 29, 2017

Ke dua bulan dah ya ?

Bismillah walhamdulillah,
segala puji dan kesyukuran di panjatkan buat Allah yang Maha Esa, Maha Berkuasa atas sekalian makhluk.

☺☺😊😊☺☺
Cerita dua hari lepas. nak update blog asyik terlupa aje.

so whats about that day?
taraa~ 27 Mac 17
2 months already Allahuakhbar.

dalam kereta berebut biskut dengan encik somi, alih-alih dia dapat n dia suap.
'selamat ulangtahun ke 2 bulan'

ahaks. ingatkan salah tarikh. rupanya i am the one yg forgot about the day.

maafin ya bang~
and yes 2 bulan dah kita yeeee-huuu (someone)
😜😝

moga Allah limpahkan sakinah, mawaddah wa rahmat inshaAllah.
moga Allah naungi bait muslim dengan limpahan keberkatan dunia dan akhirat.

sayang abg, krn Allah
❤ aicehhhh malooo


#ZaAish

Sunday, March 19, 2017

Further

Today i start my master

encik suami hantar, dan bermula adegan yang buat saya malu dengan suami sendiri
ahahaha, *sakit perut*

bismillahi tawakkaltu a'lallah.
moga Allah terus pandu bersama RahmatNya